Giv ballonflyvning i gave

Ballonflyvning er en af de mest skønne og uforglemmelige oplevelser, du kan give dig selv eller andre i gave. Der er en pæn håndfuld leverandører af gode ballonflyvninger rundt omkring i Danmark, hvorfor det bestemt ikke er svært at komme ud at flyve i ballon. Dog kan det være svært at finde en god pris og et godt tilbud. Ballonflyvning er nemlig en af de dyrere oplevelser.

Derfor har vi sat os for at besvare følgende: Hvordan finder du det bedste ballonflyvning-tilbud, så oplevelsen er i topkvalitet, men samtidig til at betale?

Sådan får du det bedste tilbud på ballonflyvning

Vi anbefaler altid, at du bruger nettet til at søge efter ballonflyvning tilbud. Der er god viden at hente online, og du har let adgang til de forskellige leverandørers praktiske informationer og priser.

Som udgangspunkt kan du kigge nærmere på ballonflyvning hos DuGlemmerDetAldrig. Her er der tale om en online portal, som tilbyder oplevelser og sikrer gode priser mellem leverandørerne og dig som kunde.

Prisen på ballonflyvning hos denne udbyder hører til blandt de laveste, mens kvaliteten af oplevelsen stadig er helt eminent. Du kan købe en ballonflyvning for omkring 2.500 kr. pr. næse afhængig af flyvetid, geografi og lignende.

Alternativt kan du tage et nærmere kig på forhandleren ved navn DreamBalloon. De har specialiseret sig i ballonture i Danmark.

Fordele ved nævnte forhandlere:

  • Stort udvalg af oplevelser
  • Solidt samarbejde med godkendte ballonflyvningsfirmaer
  • Fordelagtige priser og ballonflyvning-tilbud
  • Stor kundetilfredshed – Se bl.a. deres score på TrustPilot

Nu hvor du har styr på prisen, hvordan sikrer du så dig selv den optimale ballontur? Det ser vi nærmere på herunder.

Ekstra råd til den perfekte oplevelse

Når du skal til at kaste dig ud i en af de smukkeste oplevelser, du kan forestille dig, så er det vigtigt at være ordentligt forberedt.

Det er ærgerligt at hænge oppe i luften og pludselig komme i tanke om noget, du har glemt eller skulle have haft tænkt på, før I lettede.

Følg derfor disse 3 råd:

  • Kamera – Når du hænger oppe i luften og ser ned over de flotte danske landskaber, så kan det være yderst fristende at knipse et billede eller 100. Vær derfor sikker på, at du har pakket kamera og det nødvendige ekstraudstyr som linser, batterier og memory cards.
  • Tøj – Afhængig af årstiden kan det hurtigt blive bidende koldt at flyve rundt flere hundrede meter oppe i luften. Vær altid sikker på at klæde dig nok på, så du ikke pludselig står og fryser under ballonflyvningen. Tag hellere for meget end for lidt tøj på, da du altid kan tage noget af, efterhånden som turen skrider frem.
  • Nyd øjeblikket – Selvom vi helt sikkert anbefaler at tage kamera med til at forevige oplevelsen, så husk også at nyd selve turen, mens den finder sted. Læg kamera og mobil lidt væk, snus den friske luft ind, og nyd panoramaudsigten fra den svævende kæmpeballon.