Sådan finder du en god og billig gave

De fleste studerende kender nok til at have få penge på bankkontoen. Derfor kan det også være en udfordring at finde på en gave, hvis du pludselig bliver inviteret til en fødselsdag eller lignende. For hvordan får du råd til en ordentlig gave? Og hvordan finder du en gave i sidste øjeblik? Det forsøger vi at svare på her.

Giv et hjemmelavet gavekort

Hvis du mangler penge til en fødselsdagsgave, så kan du med fordel lave et hjemmelavet gavekort til den, der skal have gaven. Du kan give et gavekort på lige netop det, du synes. Det kan eksempelvis være et gavekort på et hjemmelavet måltid mad eller et gavekort på en picnic. Du kan også give et gavekort på en dag sammen, hvor modtageren bestemmer, hvad I skal lave. Der er mange muligheder, da du helt selv kan finde på den gave, du har lyst til at give. På den måde kan du også vente lidt med at bruge penge på gaven, og du kan gøre den så billig, du vil. Det behøver slet ikke at være en gave, der koster penge. Det vigtigste er, at du giver et gavekort, hvor der er en tanke bag. Du kan gøre gavekortet fint ved at bruge billeder og skrive en sød, personlig besked – det er en gave, som de fleste vil sætte pris på.

Køb et gavekort på mobilen

Har du lidt penge på kontoen, som du gerne vil bruge på en gave? Men mangler du tid til at købe gaven? Så kan du heldigvis klare det på telefonen. Du kan købe et gavekort hos GoGift. Når du køber gavekortet, vil du straks modtage det på mobilen. Du kan vælge mellem mange forskellige mobilgavekort hos GoGift. Du kan eksempelvis købe gavekort til CDON, Saxo, Nelly, VERO MODA, Matas, Just-Eat og Imerco. Du kan købe gavekort helt ned til 50 kroner. Selvom du ikke har så mange penge, kan du altså sagtens gøre modtageren glad med et gavekort.

Sammensæt en pakke med små, personlige ting

Hvis der noget, de fleste elsker, så er det en personlig gave. Noget af det mest personlige, du kan give, er en gave, hvor du viser, at du kender modtageren godt. Find en æske, og fyld den med alle de ting, modtageren elsker. Det kan eksempelvis være te, kaffe, chokolade, slik og magasiner. Det behøver ikke at være dyrt at sammensætte en personlig gave i en pakke. Du kan nøjes med at købe et par ting og skrive en personlig hilsen. Det er en gave, som de fleste vil elske at få.